Ce inseamna Bazi in Astrologia chineza ?

BAZI este considerat ca fiind una dintre cele mai precise mijloace de divinatie din lume, fiind un sistem unic de aflare a viitorului care porneste exclusiv de la data nasterii persoanei.
Metoda celor 4 stalpi ai destinului sau pe scurt Bazi reprezinta una dintre ramurile majore ale astrologiei chineze. Este un studiu stiintific care traduce informatiile datei tale de nastere in Codul Destinului tau.

Intelegerea hartii te poate ajuta sa fii la timpul potrivit , la locul potrivit si sa faci ceea ce e potrivit, pentru a profita din plin de norocul tau. Te ajuta sa iti planuiesti viitorul si te invata sa actionezi in directia potrivita.

Cu ajutorul Bazi afli care e scopul vieții tale, intelegi care e secretul fericirii tale, gasesti raspunsuri la problemele financiare, intelegi mai bine relatiile personale, restabilitesti armonia in cuplu, iti descoperi talentele ascunse si iti restabilesti echilibrul energetic prin prevenirea bolilor si prelungirea longevitatii.

Cei 4 stalpi ai destinului unei persoane nu contin nici un element intamplator .Norocul unei persoane este fixat inca din momentul nasterii sale , structura sa putand fi calculata cu mare precizie.

Cine este Nelu Vicleanu ?

Pasiunea pentru astrologie l-a indemnat, cu multi ani in urma sa urmeze cursurile de Feng Shui traditional si Cei 4 stalpi ai destinului, din cadrul Feng Shui Research Center Canada, sub indrumarea maestrului Joesph YU, considerat unul din primii 5 maestri feng shui din lume. Nelu are o experienta de peste 10 ani , in care a efectuat numeroase expertize feng shui si de divinatie chineza.
Misiunea sa este ca oamenii sa descopere norocul ceresc, cu ajutorul celor 4 stalpi ai destinului si norocul pamantesc, prin feng shui ,iar prin numerolgie fiecare sa isi citeasca viata ca pe un roman.

Locatia:
 Hotel Eden, str. Sf. Sava nr. 1, Iasi
Programul conferintei:  Vineri, 26 iunie 2015, orele 18:00 – 20:30

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://bit.ly/1e591DK
Participare este GRATUITA, cu conditia inregistrarii prealabile prin email sau formular. Recomandam si rugam inregistrarea participantilor si plata pana la 23 iunie 2015 din considerente de foarte buna organizare.

Fie ca stelele favorabile sa va insoteasca pretutindeni!

Pe 27-28 iunie a.c. urmeaza Cursul de astrolog specializat BAZI cu expert astrolog Bazi –Nelu Vicleanu .

Pentru detalii la acest curs click pe afisul de mai jos:
CSR-NeluVicleanu-26-27iunie2015