Motto: Dacă Pământul ar fi singura planetă locuită din Univers, atunci ar fi o mare risipă de spaţiu.
”Replică din filmul CONTACT-1997”

Scurtă prezentare 

Este universul lipsit de viață ?   copii_indigo

Sau este el plin cu un mister divin ce inundă peste noi ? Într-un spațiu atât de vast până și cele mai stricte calcule statistice arată că ar putea exista cel puțin 100.000 de civilizații extraterestre ce ar putea avea capacitatea de a călătorii printre stele.

Suntem martori la evenimente ce vor schimba inevitabil lumea în următorii ani. Multe observații OZN abundă deja pe internet. Se remarcă o diversificare a mesajelor trimise de către astfel de ființe către umanitate.

Urmariti aceste video exceptional:

Cine sustine conferinta ?

Conferinta este sustinuta de lect.dr.ing.ZOLTAN Marosy, om de stiinta, alchimist, cercetator si astrolog, un om de elita al stiintelor exacte imbinate cu stiintele esoterice.

Datorită aprofundării tehnologiilor neconvenționale, atât în cadrul unui masterat, cât și a unui unui doctorat ,în domeniul nanotehnologiei și a magnetismului, este în măsură să explice stadiul actual la care se află civilizația umană pentru o călătorie spațială.

La ora actu533176_121726894624141_1250475263_nală este lector în cadrul Universității Ecologice din București și colaborează cu mai multe institute de cercetare din țară și străinătate în domeniul nanotehnologiei și a magnetismului.

Colaborează cu diferiți cercetători în domeniul parapsihologiei privind capacitatea de a transmite la distanță emisii telepatice, lucrează împreună cu alte cadre didactice universitare din țară și străinătate la diverse experimente care scot în evidență influența diferitelor dispozitive de tip radionic și orgonic pentru îmbunătățirea vieții umane.
Datorită cunoștințelor sale este membru în Comisia Națională de Cercetări Antarctice – patronată de Academia Română și este director pentru sectiunea 3 – Modificări structurale în câmp magnetic din tema 4 de studiu – Spațiul Antarctic analog spațiu extraterestru.

 

Ce urmează sa aflati ?

bcf3c1c1296ae604f75d7ec07967c170Dinamica civilizației de pe Pământ este asemănătoare cu cea a copiilor de 12 ani care îşi arată valoarea prin orice mijloace şi caută să se afirme cât mai mult, considerând că sunt unici. La o vârstă spirituală mult mai avansată civilizațiile extraterestre benefice din Univers ne privesc cu un zâmbet compasiv referitor la comportarea aceasta, cu o prietenească blândeţe şi nostalgia vremurilor de demult, când și ei erau la fel.

Prin natura lor ei ne pot oferi mai multă linişte sufletească, am şti că avem un ajutor în caz că cerem aceasta cu sinceritate și încredere.

Ființele extraterestre benefice există şi sunt la fel de vii precum suntem noi, iubesc și simt dorința la fel ca oamenii. O mare parte dintre ele au crescut la nivel spiritual în mii sau zeci de mii de ani şi au avut ocazia să vadă că există şi altceva decât limita propriei planete sau sistem solar.
Însă nu sunt esențial altfel, ci mai dezvoltate tehnologic și spiritual. Au acumulat o mai bună experienţă, au învăţat precum învăţăm şi noi. Sunt răbdători cu civilizația no07a8e7072bcbf557039a7073c1fb7f41astră pentru că şi cu ei au fost alte civilizații răbdătoare în evoluția lor spirituală. Ar fi naiv din partea noastră să credem că au fost dezvoltați de la început.

Unele dintre ele au fost în spaţiu pe când noi încă ne hrăneam cu întrebări referitoare la natura luminii sau al electricităţii. Altele mult mai evoluate au mai fost pe această planetă şi ne amintim de ele prin basme, mit-uri şi zei.
Ființele ET sunt mai aproape de noi decât ne imaginăm, poate sunt părinţii noştri şi aşteaptă să ne maturizăm pentru a afla adevărul despre originea noastră.

Sperăm că pe parcursul acestei conferinte, cat si a seminariilor initiatice din 9-10 aprilie a.c. si din urmatoarele luni să vă deschida inima pentru a-i primi pe frații noștri din Cosmos !

Întrebările abundă… 

indigo eyeFiințele extraterestre există şi sunt la fel de vii precum suntem noi, iubesc și simt dorința la fel ca oamenii. Dacă existau de acum 70 milioane de ani, înseamnă că o mare parte dintre ei au reușit să acceadă la nivele spirituale însemnate. Putem bănui că ei au avut ocazia să vadă evenimente cu totul speciale care s-au petrecut în galaxia noastră. Putem astfel învăța multe de la ei.

Locatia si durata conferintei

Locatia: Iasi, locatia va fi anuntata celor inscrisi
Durata: 3 ore, intre 17:30-20:30.

Inscrieri

Email  genoveva@conferintespiritualeromania.ro
SMS la telefon 0726.580.568  sau
Direct in formular http://goo.gl/forms/ldC4BlZ7Lf

Contributie

30 ron (pentru plata pana la 5 aprilie 2016, inclusiv)
50 ron (pentru plata intre 6-8 aprilie 2016)

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 Raiffeisen Bank Iasi. Specificati numele, prenumele participantului si denumirea conferintei pentru care faceti plata.

Meditatia de contact 

1267200989660_fConferinta se finalizeaza o meditatie ghidata subtil de catre Zoltan pentru contact cu fiintele extraterestre de pe Sirius.

Intrebari din public 

In limita timpului disponibil veti putea adresa intrebari care vor fi scrise pe
hartie in timpul conferintei si trimise in fata, conferentiarului.

TOMBOLA

Din partea partenerului Svarga Loka Healh Retreat and Apitherapy , Birnova,Iasi,
se vor oferi preparate apicole pentru degustare la intrare si premiu la o tombola surpriza.

Click aici si vezi ce este Svarga Loka .

 

Va asteptam cu drag !

 

Pentru cei care doresc mai mult…

Raspunsuri mai profunde, detaliate si complexe le vor fi oferite la SEMINARUL INITIATIC  I – PREGĂTIREA CIVILIZAȚIEI UMANE PENTRU CONTACTUL CU FIINȚELE EXTRATERESTRE, din 9-10 aprilie a.c.