O conferinta despre Puterea care o primim pe Linia Vietii de la Parinti si Stramosi, despre Maturitatea noastra Emotionala, despre Locul real care il ocupam in Familie si toate “Influentele” care ne pot tine “legati” ani si zeci de ani ,fara ca sa avem constienta treaza despre cum stau lucrurile cu adevarat.

In Constelatii putem sa intelegem in doar cateva ore ceea ce n-am inteles in zeci de ani sau intr-o viata.

“De ce am acest destin “ sau “Incotro sa ma indrept?”.

Bert Hellinger,fondatorul constelatiilor , zice asa:

“Cine pune intrebarea asta? Doar o fiinta umana intreaba asa ceva sau, mai precis, un copil neajutorat.( n.o.: acea parte interioara a noastra care este inca un copil).

Ne putem imagina un animal sau orice alta creatura punand intrebarea asta? In aceasta privinta, nu sunt ei singuri, trebuind sa se apere pe ei? Nu trebuie ei sa stie ce sa faca si unde sa mearga de indata ce protectia mamei lor se opreste? Nu sunt cu totii numiti organisme primitive lasate pe propriile picioare chiar de la inceput? Daca nu, nu pot supravietui.

Aceasta inseamna ca sunt mai putin vii, mai putin protejati si mai putin doriti de forta creatoare decat cei care intreaba si se roaga: “Incotro sa ma indrept?” in loc sa riste sa faca urmatorul pas pe cont propriu, oricare ar fi consecintele?

Incotro sa ma indrept? Rapunsul: la urmatoarea sarcina. Atunci, actiunea mea ma conduce, intr-o mare masura, deoarece numai participand la urmatoarea sarcina imi traiesc viata. In acest fel, trec la urmatoarea actiune care se cere in acest moment si o fac in asa fel incat lucrurile sa se indrepte spre urmatorul moment.

Aceia care se intreaba, “incotro,” stau nemiscati. Viata lor este in asteptare, in loc sa se miste. Iubirea lor este in asteptare in loc sa aiba efect imediat.

Cantecul: “Incotro sa ma indrept?” ii este adresat lui Dumnezeu. Ce spune despre Dumnezeu? Implicit in aceasta intrebare este faptul ca El s-a retras, ca El nu tine viata mea in mana Lui, sau nu chiar si nu in intregime. Ascuns, in spatele chemarii, este ca Dumnezeu nu este aici tot timpul, in miscarile si actiunile mele de acum.

Deci, incotro sa ma indrept?

Catre viata – catre Viata in toata Plenitudinea ei, Acum!

Atunci, cine sau ce se intoarce catre mine? Viata mea se intoarce catre mine – si Dumnezeu odata cu ea.”

Ion Bucur psihoterapeut, vine din Bucuresti si ne prezinta ce este Metoda Constelatiilor, ne expune din experienta sa de peste 10 ani ca facilitator de constelatii.

La un moment in viata sa a ales in locul carierei militare sa se indrepte spre aceasta arta si metoda de ghidare a procesului vindecarii inimii si sufletului, Metoda Constelatiilor Familiale – o cale foarte profunda, completa si reala de vindecare a vietii , a sufletelor , de echilibrare si intelegere a ceea ce este important in viata.

Constelaţiile Familiale SUNT UN DAR facut de Bert Hellinger după integrarea muncii multor terapeuţi geniali şi a experienţelor sale personale de teolog,psihoterapeut, un om cu o intelegere si cuprindere iluminatorie asupra vietii.

Contributii si facilitati 

Donatie din partea participantilor.
Organizatorul ofera participarea GRATUITA pentru studenti si pensionari, mamele care isi cresc singure copiii,persoanele cu disabilitati, someri.

Inscrieri prin email sau direct in formular http://bit.ly/1mG0GJk

Locatia: Amfitaetrul Pavelcu, Universitatea „Petre Andrei”, Iasi
Conferentiar: ION Bucur, psihoterapeut si facilitator de Constelatii Familiale
Data si ora:7 Noiembrie 2014, Orele 18:00-21:00
Contributie: Donatie
Organizator:Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
E-mail:genoveva@conferintespiritualeromania.ro
Telefon:0726 580568