O conferinta despre Puterea care o primim pe Linia Vietii de la Parinti si Stramosi, despre “Influentele” care ne pot tine “legati” ani si zeci de ani ,fara ca sa avem constienta treaza despre cum stau lucrurile cu adevarat.
In Constelatii putem sa intelegem in doar cateva ore ceea ce n-am inteles in zeci de ani sau intr-o viata.

Ion Bucur psihoterapeut, vine din Bucuresti si ne prezinta ce este Metoda Constelatiilor, ne expune din experienta sa de peste 10 ani ca facilitator de constelatii.

La un moment in viata sa a ales in locul carierei militare sa se indrepte spre aceasta arta si metoda de ghidare a procesului vindecarii inimii si sufletului, Metoda Constelatiilor Familiale – o cale foarte profunda, completa si reala de vindecare a vietii , a sufletelor , de echilibrare si intelegere a ceea ce este important in viata.
Constelaţiile Familiale SUNT UN DAR facut de Bert Hellinger după integrarea muncii multor terapeuţi geniali şi a experienţelor sale personale de teolog,psihoterapeut, un om cu o intelegere si cuprindere iluminatorie asupra vietii

Urmeaza 2 zile de lucru interactiv cu participantii doritori sa isi lucreze temele de viata prin metoda Constelatiilor Familiale.

Locatia: Sala de Conferinte, Hotel Eden, Iasi
Durata:  8 Mai 2015, Orele 18:00-20:30

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/w1ZT8XzTiz
Participarea la conferinta costa doar 20 ron (daca se achita pana la 4 mai a.c.) sau 40 ron (daca se achita intre 5-8 mai a.c.).
Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.

Va asteptam cu drag !

Alte evenimente cu Ion Bucur