Trainer: NELU Vicleanu, specialist in Astrologie chineza si Feng Shui

Ce inseamna Bazi in Astrologia chineza ?

Metoda celor 4 stalpi ai destinului sau pe scurt Bazi  reprezinta una din ramurile majore ale astrologiei chineze. Este un studiu stiintific care traduce informatiile datei tale de nastere in Codul Destinului tau.

Multi il considera unul dintre cele mai precise mijloace de divinatie din lume, fiind un sistem unic de aflare a viitorului care porneste exclusiv de la data nasterii persoanei.

Intelegerea hartii te poate  ajuta sa  fii la timpul potrivit , la locul potrivit si sa faci ceea ce e potrivit, pentru a profita din plin de norocul tau. Te ajuta sa iti planuiesti viitorul si te invata sa actionezi in directia potrivita.

Cu ajutorul Bazi afli care e  scopul vieții tale, intelegi care e secretul fericirii tale,  gasesti raspunsuri la  problemele financiare,  intelegi  mai bine relatiile personale, restabilitesti armonia in cuplu, iti descoperi talentele ascunse  si iti restabilesti echilibrul energetic prin prevenirea  bolilor si prelungirea  longevitatii.

Cei 4 stalpi ai destinului unei persoane nu contin nici un element intamplator. Norocul unei persoane este fixat inca din momentul nasterii sale, structura sa putand fi calculata cu mare precizie.

Cine este Nelu Vicleanu ?

Pasiunea pentru astrologie l-a indemnat, cu multi ani in urma sa urmeze cursurile de Feng Shui traditional si Cei 4 stalpi ai destinului, din cadrul Feng Shui Research Center Canada,  sub indrumarea maestrului Joesph YU,  considerat unul din primii 5 maestri  feng shui din lume. Nelu  are o experienta de peste 10 ani , in care a efectuat numeroase expertize feng shui si de divinatie chineza.
Misiunea sa este ca oamenii sa descopere norocul ceresc, cu ajutorul celor 4 stalpi ai destinului si  norocul pamantesc, prin feng shui ,iar prin numerolgie fiecare sa isi citeasca viata ca pe un roman.

Fie ca stelele favorabile sa va insoteasca pretutindeni!

Locatia: Sala de curs, Hotel Eden, Iasi
Programul conferintei:  17 Aprilie 2015, orele 18:00-20:30

Inscrieri prin email genoveva@conferintespiritualeromania.ro, prin SMS la telefon 0726.0580568 sau direct in formular http://goo.gl/forms/VwHSnUXNQF
Participare la conferinta:
20 ron (pentru plata in avans pana la 15 aprilie 2015,inclusiv)
50 ron (plata intre 16-17 aprilie 2015)

Recomandam si rugam inregistrarea participantilor si plata pana la 15 aprilie 2015 din considerente de foarte buna organizare.
Cei care sunt inregistrati la Cursul din 18-19 aprilie 2015, Astrologie Chineza, metoda Bazi, Cei 4 stilpi ai destinului, pot participa GRATUIT la conferinta, alaturi de inca un invitat al lor.

Banii se depun in contul IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1483 9979 deschis la Raiffeisen Bank.
Specificati numele si prenumele participantului si denumirea cursului (conferintei) pentru care faceti plata.